KURSER & FORDRAG


Kurser & Fordrag

Vi benytter os af den anerkendende tilgang i alle vores konsulentydelser.

 • Bliv bedre til at kommunikere

  Henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at få dine budskaber igennem og håndtere konflikter konstruktivt! Bliv bedre til at kommunikere i dagligdagen og undgå at små uoverensstemmelser bliver til store konflikter. Konflikter på en arbejdsplads kan ikke undgås, men hvis de håndteres korrekt, kan de undgå at eskalere, så de i stedet bliver en konstruktiv del af arbejdspladsens udvikling og læringsproces.

 • Få styr på din stress

  Henvender sig til dig, der gerne vil vide mere om stress, og hvad du rent praktisk kan gøre for at mindske den! Trivsel handler om balance mellem ressourcer og krav. Men vi oplever de samme vilkår forskelligt og reagerer derfor heller ikke ens som mennesker. Er vi derimod ude af balance, så oplever vi følelses af at have et mentalt og fysisk underskud, der er med til at gøre os stressede.

 • På kurset berører vi emner som:

  - Viden om stress
  - Kendskab til stressdagbogen
  - Sund fornuft og sunde vaner i hverdagen
  - Mentalt og fysisk overskud
  - Tanker og handlinger
  - Positiv psykologi


  Kurset varer 5 timer inkl. en lille gåtur på ca. 20 min. Kurset afholdes for min 8 deltagere. I undervisningen vil der desuden være udveksling af egne erfaringer!

 • På kurset berører vi emner som:

  - Kommunikation og samarbejde
  - Konflikthåndtering i dagligdagen
  - Den anerkendende tilgang
  - Feedback modellen
  - Brokkekulturen
  - Tanker og handlinger

   

  Kurset varer 5 timer og afholdes for min 8 deltagere. I undervisningen vil der være udveksling af egne erfaringer og opgaver indlagt!